Modele te reja te laminatit

Pastrimi: është lehtë për t`u pastruar. Thjesht përdorni një leckë ose fshesë. Pastroni me një leckë Pak të Lagour ose më mirë akoma, pastrues të dyshemesë së laminatit. Uji i tepruar Mund të depërtoj në lidhje ndërmjet materialit, Duke shkaktuar ënjtje. Kështu, Ju duhet të përdorni pastrues të veçantë të laminatit. Sigma plancher ofron shitjen dhe montimin e laminatit, parketit, lajsne, folje dhe folie izoluese. Transporti dhe montimi ofrohen gratis për klientë. ALTINI-f ofron laminat Plastik (venyl) i Cili është rezistent 100% ndaj UJIT, rezistent ndaj zjarrit, rezistent ndaj gërvishtjeve, NUK krijon tinguj gjatë ecjes dhe NUK permban kemikale. Këtë lloj të laminatit Tek ne Mund ta… 1.

Zgjidhni një petëzuar me cilësi të lartë, PASI ai është ai që është në gjendje të përballojë një ekspozim të zgjatur ndaj lagështirës në sipërfaqen e dyshemesë, pavarësisht nëse Kjo ujë është e nxehtë ose e ftohtë. Variantet e shtresimit të laminatit të lirë Nën ndikimin e lagështirës menjëherë dhe NUK Mund të restaurohen. Posedojmë të gjitha llojet e laminatit me dizajne të ndryshme. Produktet Tona janě të importuara nga gjermani. 2. Shtresa tjetër është një letër e pangjyrë në të cilën është aplikuar një Model që përcakton cilësinë e laminatit. Mund të jetë një Gur, sipërfaqe prej druri dhe me pllaka. Bëjmë shitjen e laminatit dhe parketit të drurit. Si dhe bëjmë montimin dhe shtruarjen e Tyre nëpër shtëpi. Punojmë dhe shesim të gjitha llojet e parketit dhe laminatit sipas porosisë. Je suis un montim.

Duc marrë parasysh strukturën e petëzuar, ne dallojmë DISA nga shtresat e SAJ, secila prej të cilave ka veti të veçanta: për të mbijetuar dhe për të zëvendësuar menjëherë të gjitha Parket NUK është e nevojshme. Dëmtime Gjithashtu Mund të eliminohen më vete. Le duc prodhuar Dyer te le jemi de la teigine te specializuar ne kualitet te lArte te dyerve me Dekor. Bëjmë shitjen e të gjitha llojeve të laminat dhe montimimin në mënyrë sa më profesionale. 1. Shkaku i parë dhe më i zakonshëm i shpërthimit është Teknika e gabuar e instalimit të veshjes. Nëse NUK lëshoni boshllëqe kompensuese mes murit dhe petëzimit, veshja përfundimisht do të mbulohet nga valë. Intervali midis murit dhe bordit duhet të jetë nga 1 në 1,5 cm. numri i mangësive të Tilla përcakton zonën e vetë dhomës. Këto boshllëqe Japin kompensim për zgjerimin e matérialité Kur Temperatura ose lagështia në dhomë ndryshojnë. Në mungesë të këtyre llojeve të boshllëqeve, rrjeti zakonisht rritet pranë murit.

4. Shtresa e ulët e petëzuar është në formën e një letre të trashë, në të cilën aplikohet një film stabilizues, i Cili parandalon efektin e lagështirës në matériel nga Brenda. Përveç kësaj, funksionet Kryesore të kësaj shtrese janě parandalimi i deformimit të veshjes dhe rritja e karakteristikave të ngurtësimit. Në mënyrë që të MOS Mister se si të rregulloni një shtresë të dëmtuar, masat parandaluese janě parashikuar. ATO janě të thjeshta: MOS harroni se për të shmangur probleme të Tilla si laminat fryrë Gjithmonë Mund të shmanget, ndjekin metodat e provuar dhe këshilla efektive: funksionaliteti: ndërsa Laminati Mund të ndjehen të vështirë Nën këmbë PA një nënshtresë. Kjo i JEP dyshemesë një ndjenjë paksa élastike, Duke e bërë më të lehtë të qëndroni gjatë për periudha të gjata. Tradicionalisht, dysheme të laminuara ka qenë shumë e rrëshqitshme. Më shumë Tani, megjithatë, prodhuesit kanë zhvilluar Shtresa veshjesh rezistente. Gjithashtu, dysheme të laminuara ka tendencë për të krijuar elektricitet Statik, Edhe PSE Kjo Mund të parandalohet Duke e mbajtur dyshemenë të pastër.

Happy 2. Përveç tharjes, duhet të hiqni Bordet e skajit nga petëzimi menjëherë PASI të keni pastruar dyshemenë. Arsyeja e shpeshtë për ngritjen e petëzimit është Teknika e gabuar në rritje. Shprehet në mungesë të një hendeku midis veshjes dhe mureve.