Modele de impletituri par lung video

Dupa parerea Noastra, cele mai Frumoase coafuri sunt impletiturile simple, rapide si usor de realizat. Dans aceasta saptamana va prezentam un tutoriel foarte Dragut, de Care Noi ne-am indragostit-este vorba despre o impletitura laterala, perfecta pentru Parul mediu si lung. Ha… Ha… Ha… incercai si eu coada de peste si mi-a iesit:P, este foarte usor, eu nici nu am Parul ASA de Lung Dar la un par Lung cred ca dureaza un pic mai mult Hair: Braidy-Roxana Voicu MODELE: Cristina si vio Foto: Andreea GLUH Părul Lung este Frumos și spectaculos , însă necesită multă atenție, mai ales în sezonul cald. Dacă vrei să impresionezi cu o coafură ușoară și pratiă, nu ezita să Alegi împletiturile. Nu Sitiera coafură mai comodă, mai versatilă și mai spectaculoasă ca acestea! Impletiturile reprezinta solutiile perfecte pentru orice Tip de par sau tunsoare. Sunt ideale in cursul Zilei sau la Evenimente nocturne, cele mai populare sunt cozile Lungi si Late, lasate PE série sau purtate intr-o parte. Geanina Florina, coiffeur Jovsky Studio, ne Spune ce coafuri se Poarta in primavara lui 2015. foarte dragute…

Dar mie nu prea IMI reusesc ca desi am Parul poumon este foarte des…. Fetele Care exemplficau in clipuri au Parul drept si moale si nu foarte des printre impletituri, Gratiela ne-a povestit si cum ISI intretine Parul, Dar Si ce ritualuri de frumusete are. ” Secretul meu este ca MERG la salon, la un Baiat PE nume Lucian, Care are Mare grija de Parul meu. MERG la El de Patru Ani de zile. Une invatat toate chichitele. Blondul este mult mai prétentieux, iar daca nu esti foarte Atentie TI-l Poti ARDE. El niciodata nu ma vopseste PE lungime, intotdeauna ma vopseste la radacina. Nu ma FAC cu Placa, foarte rar ma FAC cu drotul. De obicei folosesc bigudiuri normale, de PE vremea mamei Mele. Seara, dupa ce IMI SPAL Parul, dupa ce il usuc Poutine, mi le aplic. Ca produse pentru Parul meu, folosesc numai de la Revlon “. Gratiela ne spune ca cel mai important pas care trebuie urmat inainte de impletituri este perierea parului, PE toata lungimea lui.

Prima impletitura pe care ne-a prezentat-o un fost una de Tip cascheta. Prima impletitura pe care Roxana de la Braidy ne-a Propus-o a fost CEA sub forma de coronita si este potrivita pentru un par lung. Pentru a o realiza, mai intai, trebuie sa Alegi cararea si sa iti prinzi o Suvita Lata de par dans latéral, folosind o clama. Wow, e chiark foarte superbe, am incercat toate sa FAC, si mi sa primit binisor! DIN pacate am par mediu si scarit cu Breton si nu mi se primeste astfel de coafura:((((:(((:(((:(((((((:( Gratiela Duban, posesoarea unui par Lung si blond, apeleaza deseori la impletituri. Putem spune ca este Experta si ca stie sa-si impleteasca Parul in feluri in care nu te-ai fi gandit pana acum. Gratiela ne-a invitat la EA acasa si ne-a invatat Cinci MODELE simple de impletituri pe care le-a realizat PE propriul par.